קורסים

ברוכים הבאים לקורס “טעימות פטיסרי” 15/02/21

הצג עוד...

ברוכים הבאים לקורס פטיסרי בולונז’רי 2021!

הצג עוד...

הדרכת עוגת שמרים שוקולד (בבקה) במילוי פטיסייר שוקולד

הצג עוד...

קורס לחמי ומאפי מחמצת – לתלמידי פרונטלי

שיעור לחמי מחמצת לתלמידי קורס פטיסרי בולונז'רי

הצג עוד...

מקרונים בשיטה איטלקית

סדנת מקרונים בשיטת מרנג איטלקי

הצג עוד...

בצקי שמרים כרוכים – בריוש, קראנץ וקרואסון

הצג עוד...

קורס טעימות פטיסרי

קורס קונדיטוריה מקוצר ותכליתי - מקרונים, שמרים, קינוחי כוסות, טארטים

הצג עוד...

« » עמוד 1 / 2