מצב נוכחי
לא רשום
מחיר
סגור
לא התחיל
עוד לא נכנסת.
בסדנה נלמד להכין את המוצרים באים:
- עוגת שכבות שוקולד פרווה (ללא גלוטן) – ביסוויט שוקולד רך, קרמו שוקולד מריר ודובדבני מורלו.
- פבלובה פירות יער במילוי קרם מסקרפונה (ללא גלוטן) – מרנג פירות יער מרשים ומיוחד עם קרם חלבי טעים במיוחד (חלבי, ניתן להמיר לפרווה).
- פטיפור שוקולד, ארל גריי ותפוז (ללא גלוטן) – כונכית שוקולד מטומפרר, גנאש ארל גריי, מרמלדת תפוז. ניתן להמיר לפרווה.
- פחזניות כשרות לפסח במילוי גנאש מוקצף ג’נדויה ופרלינה לוז– מצופות ברושר שוקולד.
תוכן הקורס
פרוש הכל