מצב נוכחי
לא רשום
מחיר
סגור
לא התחיל
עוד לא נכנסת.
בסדנה נלמד להכין את המוצרים באים:
- אקלר במילוי קונפי תאנים ויין, קרם מסקרפונה, גנאש רובי מוקצף ודיסקית רובי מטומפררת – מוצר ברמת מורכבות בינונית גבוהה.
- טארט טאטן תפוחים עם בצק לינצר – תפוחים אפויים בקרמל, עם בצק פריך מיוחד שפיתחתי לטארט המיוחד הזה – קל להכנה.
- שטרודל תפוחים קלאסי – נכין בצק פילו מיוחד לשטרודל, ונאפה מאפה וינאי קלאסי שאהוב על כולם (ניתן להמיר לפרווה).
- עוגת מדוביק מבצק רבוך עם קרם פרש (מוצר קל להכנה).
תוכן הקורס
פרוש הכל
מתכונים וסרטון הקדמה
2 נושאים
פרוש הכל
טארט טאטן תפוחים
4 נושאים
פרוש הכל
תוכן השיעור
0% הושלמו
0/4 שלבים
תוכן השיעור
0% הושלמו
0/6 שלבים
מדוביק
4 נושאים
פרוש הכל
תוכן השיעור
0% הושלמו
0/4 שלבים
שטרודל תפוחים
3 נושאים
פרוש הכל