מצב נוכחי
לא רשום
מחיר
סגור
לא התחיל
עוד לא נכנסת.
בשלב הראשון נלמד תיאוריה של הלחם והמחמצת – איך מגדלים מחמצת, איך מתחזקים, איך יודעים שהיא מוכנה ועוד.
אחרי שנבסס את המחמצת נתחיל להתאמן על לחמים ומאפים ספציפיים.
הקורס כולל גם מבחנים תיאורתיים מובנים.
התקשורת איתי נעשית דרך קבוצת פייסבוק
תוכן הקורס
פרוש הכל
תוכן השיעור
0% הושלמו
0/9 שלבים
תוכן השיעור
0% הושלמו
0/9 שלבים
כוסמין ואמר בתבנית קסטן
4 נושאים
פרוש הכל
בגטים רוסטיק ממחמצת
10 נושאים
פרוש הכל
תוכן השיעור
0% הושלמו
0/10 שלבים
פוקאצ’ה
8 נושאים
|
1 שאלון
פרוש הכל
תוכן השיעור
0% הושלמו
0/8 שלבים
ג’בטה כפרית 90% הידרציה
11 נושאים
פרוש הכל
תוכן השיעור
0% הושלמו
0/6 שלבים
לחם בטטה במרקם פתוח
12 נושאים
פרוש הכל
לחם עם זרעים במרקם פתוח
11 נושאים
פרוש הכל
תוכן השיעור
0% הושלמו
0/9 שלבים
תוכן השיעור
0% הושלמו
0/5 שלבים
פרצעל מחמצת קשה
6 נושאים
פרוש הכל
תוכן השיעור
0% הושלמו
0/6 שלבים
חלה חלבית
7 נושאים
פרוש הכל
תוכן השיעור
0% הושלמו
0/7 שלבים
בבקה מחמצת קשה
11 נושאים
פרוש הכל
תוכן השיעור
0% הושלמו
0/11 שלבים
קרואסון חמאה
10 נושאים
פרוש הכל
תוכן השיעור
0% הושלמו
0/10 שלבים
נספח – סרטוני חריצה
2 נושאים
פרוש הכל